Emerson kérdése:
Mi a véleményetek erről? Igaz lenne?
2012. nov. 7. 17:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Az esetek nagyon-nagy százalékában tuti, hogy lelki okai vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem február óta van szorongásos,halál és betegségfélelem.Legfőképpen a daganatos betegségektől félek.
Sokszor mondom, magamban, hogy egészséges vagyok sokáig élni fogok, de néha olyanokra gondolok, hogy rákos vagyok stb-Pedig nem akarok az lenni.akkor bevonzom?
2012. nov. 7. 18:07
4/5 anonim válasza:
Valami kiváltotta ezt a félelmedet esetleg?Ha én egy nap sok szenvedő,beteg emberrel találkozom,engem is megérint a "mulandóság érzése",de ez azért jó,mert ilyenkor újra figyelek az étkezésemre,a mozgásra:mert amúgy az ember csak akkor lép,ha már baj van.Jó lenne,ha elengednéd a félelmeidet,mert ha valamit hosszú ideig kitartóan hiszel magadról,az biza bejöhet.De tudod módosítani a gondolataidat.MIÉRT félsz?
5/5 anonim válasza:
Ez telljes mertekben igaz de ne gondollj ilyenekre mert be vonzod a negativ energiat.De pl a rakok nem minden fajtaja halalos...a rakon belul melyikre gondoltal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!