Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ajak- és szájpadhasadékkal...

Ajak- és szájpadhasadékkal jogosult vagyok-e 90%-os kedvezményes utazásra? Hol kell erről érdeklődni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 2. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ez miben befolyásolná az utazásodat??
2012. nov. 2. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
semmiben;)
2012. nov. 2. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
nem vagy jogosult
2012. nov. 2. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem a lófaszt nem :)

Nekem a Magyar Államkincstártól van ilyen sárgás-fehéres igazolvány, mivel emelt szintű családi pótlékot kapok a hasadék miatt...

BKV ingyenes minden más 90%-os. Hogy van-e értelme? Hát nincs de ha valaki kitalálta miért ne?

2013. jan. 29. 21:54
 5/6 A kérdező kommentje:
nekem azt mondtak, hogy mivel nem lesz mutetem ezert mar nem vagyok jogosult az emelt szintu csaladi potlekra
2013. máj. 18. 14:13
 6/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szerintem jogosult vagy, ez egy összetett betegség... attól, hogy nem kell műteni egy csomó dologban hátrányos helyzetben vagy. Fogszabályozás, beszédfejlesztés, plasztika. A kezelőorvosod tud igazolást adni arról, hogy tartósan beteg vagy és a papírral felkeresheted az illetékes Államkincstárat ahol kiállítják számodra az igazolást! Remélem tudtam segíteni!
2014. márc. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!