Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tapasztalt olyat valaki aki...

Tapasztalt olyat valaki aki pánikbeteg hogy magas vérnyomása van és hogy szex közben igen felmelegszik a feje és hevesen ver a szive és nem mert eljutni az ejakulációig? Vagy ilyenkor nem szabad erőltetni?

Figyelt kérdés
Mert tudniillik a multkor emiatt olyan ájulásérzetem volt, ez mitől lehet maga a pánik vagy mi ?
2012. nov. 5. 12:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy amikor mértem oylan 150 / 85-91 volt nyugalmi állapotba.
2012. nov. 5. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
hallod én nem tudom...néha nekem is fájni kezd a szívem, pedig még csak 22 éves vagyok..tegnap este is nagyon kezdett fájni..nem tudom miért, az orvos azt mondta hogy semmi bajom nincs.
2012. nov. 5. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár én nő vagyok, viszont szintén pánikos voltam, most már javulóban, de a fejemben szex nélkül is érzek fura dolgokat!engem az idegesít, mikor a fülemben hallom a szívdobogásom,meg mikor ok nélkül ver a szívem mint az őrült.A vérnyomásom is néha felszökik.Amíg nem szedtem a gyógyszert, felment 160-ra is, egy pillanat alatt, a semmitől.Azt abból vettem észre, hogy megfájdult nagyon a fejem és reszkettem, mint a nyárfalevél.Ha bármi furát tapasztalok, én ilyenkor semmit nem merek csinálni.Többnyire kimenekülök a konyhába egy citromfű teáért és általában mielőtt még meginnám, el is múlik a bajom .Teljesen meghülyíti az embert ez!
2012. nov. 5. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nos lehet a dolog csak pszihésen van mert leültem nyugodtan és nekiálltam még1x és rendben ment minden . Egy a lényeg talán nem kell kapkodni !? Előtte nekem ilyen bajom nem volt amúgy. Csak mióta pánikolgatok ami kb egy hónapja van. De már hála istennek lassan kifele mászok belőle.
2012. nov. 5. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen,ha valaki antidepresszáns gyógyszert szed,

akkor az a sex-et is belassíthatja,illetve nem tud elmenni,csak esetleg kínlódik.Ez gyógyszer mellékhatás is lehet.Erőltetni lehet,egy próbát megér.

2012. nov. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!