Bal oldalamon a nyakam és a vállam közötti izom nagyon fáj. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Ha megfeszítem a bal vállamat nagyon fáj az ott lévő izom. Már kisugárzik az egész oldalmba és mellkasomba is. Gondolta m rá, hogy esetleg a huzattól lehet, vagy rossz tartásról, esetleg rossz az ágyam. Már kb. 3 hetet tart. EKG csináltak, minden ok. Vérképem tökéletes. Inno reumával kenem, masszíroztatni volta, de semmi változás. Valami javaslat?2009. aug. 11. 18:56
1/2 anonim válasza:
Én egyszer "elaludtam" azt az izmot,kb 1 hónap alatt jött helyre.Úgy fájt egy hétig,hogy a fejemet nem mertem(nem is tudtam volna) oldalra fordítani.Bízzunk benne,hogy nálad is csak ennyi a baj.Egyébként ha megnyomod az ilyen izmot,nagyon nehezen jön helyre.
2/2 anonim válasza:
Alexander-módszerrel próbálkozhatnál. Az a testtartást is javítja (többek között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!