Ha fejfájás ellen vettem magnézium + B6 vitamint, azt hogy szedjem? Elég, ha fáj a fejem, vagy rendszeresen kell?
Az utóbbi hetekben többször is fájt a fejem. Most már hál'istennek 2 hete nem fájt, viszont volt olyan, hogy szó szerint nem tudtam semmit sem csinálni, annyira fájt a fejem. Többen is ajánlották a magnéziumot és a B6 vitamint a fejfájásra, viszont azt illetően, hogy milyen gyakran szedjem, mást mondtak.
Ma vettem a DM-ben egy 30 db-os magnézium + B6 vitamin tablettát, azt írják rajta, hogy naponta 1 tablettát kell bevenni.
Szerintetek elég, ha csak akkor veszek be, amikor fáj a fejem? Vagy inkább szedjem minden nap?
A Mg nem fejfájás csillapító. Segíti az idegrendszer megfelelő működését, jó stressz ellen.
Csak akkor van értelme szedned, ha rendszeresen teszed!
Ha akkor veszel be egyet, amikor fáj a fejed, annak semmi értelme.
Szia!
Hogy a magnézium és B6 vitamintól-e, vagy mástól, de jelentősen javult a helyzet fejfájás terén. 2 hónapig szedtem a vitamint, és alig volt olyan, hogy fájt a fejem, az is inkább akkor, ha egyébként is beteg voltam. Egyébként olyan szörnyű fejfájásaim azóta sincsenek, mint akkoriban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!