Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nálatok szokás hogy egymás...

Nálatok szokás hogy egymás fürdővizében fürdetek?

Figyelt kérdés
szerintem gusztustalan, nálunk anya, apa csinálja :S
2012. okt. 25. 20:02
 1/10 Dilettáns döggomba ***** válasza:
81%
Nem. Miért áznánk egymás "kosz"levében? Persze az együtt fürdés más, de hogy egymás után...
2012. okt. 25. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Higiénikusnak nem mondanám, sőt a fürdés sem az. Karos csapteleppel lehet víztakarékosan is zuhanyozni. Valószínűleg víztakarékossági szempontból csinálják így. Talán túl sok a vízszámla.
2012. okt. 25. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem!
2012. okt. 25. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Mennyi idős vagy?

Néha kell a szüleidnek együtt fürödniˇˇˇ

2012. okt. 25. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ez a proli réteg szokása.

Én erről nem is hallottam, hogy ilyen létezik, egészen 20 éves koromig. Mígnem egyik barátnőm mondta, hogy ismert egy fiút, akinél így fürdött a család.

Majd nem sokkal később magam is megtapasztalhattam. Albérletben laktam, a másik szobába egy elég suttyó pár költözött be, ők csinálták ezt, hogy egymás után fürödtek. Pedig nem került plusz költségbe, ha több vizet használtunk. Tehát még erre sem foghatták volna a dolgot.

2012. okt. 25. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Ja, és zuhanyozhattak volna is, de ők mindig kádban fürödtek. :S Ugyanabban a koszos lében.
2012. okt. 25. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Fúj! nem! Undorító!!
2012. okt. 25. 20:11
 8/10 anonim válasza:
81%
NEM! Ameddig kisgyerekek voltunk kb max ilyen 5-6 akkor igen, de egy kisgyerek nem is úgy koszos, mint egy felnőtt, én meghalnék, ha más vizében kellene fürdenem!
2012. okt. 25. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
nincs az az isten. Ha nincsen meleg víz és forralni kell, még akkor sem vagyunk hajlandóak. Inkább forralok többször vizet, de neeeeeeee. Egymás koszos levében, uramatyám.
2012. okt. 25. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért az más, ha ketten egyszerre fürödnek, és teszem azt szexelnek is közben. Ez azért egy egészen más közös fürdés.
2012. okt. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!