Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rossz szokás leküzdése? Orr...

Rossz szokás leküzdése? Orr mozgatás.

Figyelt kérdés
Vasárnap óta vettem észre magamat, hogy mozgatom az orromat és egyre többet, nem jobra balra hanem a két járatot tágítom, mintha reflexből csinálnám, és észre sem veszem magamon. Olyan mint amikor valami szúrósat szagolsz, de nem érzek semmit, és allergiás sem vagyok semmir porra. (tudtommal) Hogyan lehetne legyőzni ezt a rossz szokást?
2012. okt. 5. 23:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már meg is tetted az első lépést a leszokás felé azzal, hogy felismerted ezt a furcsa szokást. Most azon kell dolgoznod, hogy minél jobban odafigyelj magadra és észrevedd mikor csinálod. Azt ezt követő lépés lesz az mikor már elejét tudod venni a dolognak és mielőtt elkezdenéd már le is állítod magad. Lassan de biztosan sikerül. Persze szerintem ez nem olyan vészesen komoly dolog, hogy nagy feneket kellene keríteni neki, de ha téged ennyire zavar, hát rajta.
2012. okt. 6. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!