Melyik matrac az egészségesebb?
Enyhe gerincferdülésem van, de semmi komoly. Mégis, ha lehetne, olyan matracot szeretnék, ami segítene(persze járok tornára, meg úszni).
Kétféle matracot néztem ki, az egyik kemény, a másik félkemény. Melyik a jobb? Vagy ez mindegy? Köszi a válaszotokat!
Köszi! Igen, kértem már segítséget az eladótól..vidéki vagyok,de tegnap fent voltunk az IKEA-ban, Pesten...és megkérdeztük,hogy melyik az egészségesebb, és ott azt mondták, hogy ugyanolyanok,és hogy amelyik számunkra kényelmesebb, az a jobb...de eddig eltérő véleményeket hallottam. Sokan mondták,hogy a keményebb a jobb, és én ezt már el is hiszem. Csak eg kicsit furcsálltam, hogy tegnap ilyet mondtak :D
Még egyszer köszönöm a választ! És az mindegy, hogy hason vagy háton szoktam aludni?
Ja, az IK_A SULTAN matrac valóban jó. Nekem is a kemény van.
Kipróbáltam mindet, kezdtem a puhával, azt hittem az lesz a legjobb, elsüllyedtem benne.
Közép, még mindig süllyedt, maradt a kemény. Nagyon jót lehet rajta aludni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!