Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Melyik matrac az egészségesebb?

Melyik matrac az egészségesebb?

Figyelt kérdés

Enyhe gerincferdülésem van, de semmi komoly. Mégis, ha lehetne, olyan matracot szeretnék, ami segítene(persze járok tornára, meg úszni).

Kétféle matracot néztem ki, az egyik kemény, a másik félkemény. Melyik a jobb? Vagy ez mindegy? Köszi a válaszotokat!

2009. aug. 9. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Minél keményebb, annál jobb.. Jobban támasztja a gerincedet, mint a puha, mivel azzal besüppednél. De nyugodtan kérhetsz az áruházban segítséget, biztosan tudnak hasznos dolgokat mondani mind a két matracról.
2009. aug. 9. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi! Igen, kértem már segítséget az eladótól..vidéki vagyok,de tegnap fent voltunk az IKEA-ban, Pesten...és megkérdeztük,hogy melyik az egészségesebb, és ott azt mondták, hogy ugyanolyanok,és hogy amelyik számunkra kényelmesebb, az a jobb...de eddig eltérő véleményeket hallottam. Sokan mondták,hogy a keményebb a jobb, és én ezt már el is hiszem. Csak eg kicsit furcsálltam, hogy tegnap ilyet mondtak :D

Még egyszer köszönöm a választ! És az mindegy, hogy hason vagy háton szoktam aludni?

2009. aug. 9. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, ahogy kényelmes :D
2009. aug. 9. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, az IK_A SULTAN matrac valóban jó. Nekem is a kemény van.

Kipróbáltam mindet, kezdtem a puhával, azt hittem az lesz a legjobb, elsüllyedtem benne.

Közép, még mindig süllyedt, maradt a kemény. Nagyon jót lehet rajta aludni!!!!

2010. márc. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!