Miert van az, hogy 14 evesen 161cm magass vagyok? Az osztalyban a lanyok kozott is en vagyok a leg alacsonyabb. Mit tegyek? Miert van ez?
Figyelt kérdés
Mellesleg nem is fejlodok normalisan.A korombelieknek a laba tiszta szor meg a hangjuk is mely meg egyeseknek mar a szakalluk is no.Nekem meg majdnem semmi.Peldaul egyik osztalytarsam szulei az apja 170 az anyja meg 175cm es o pedig 184 vagy valami ilyesmi.Az en szuleim magassaga:Apum:182cm Anyu:1642012. okt. 20. 12:33
1/25 IgaziLulu121 válasza:
nem tudom. valószínű gének
2/25 anonim válasza:
Fiam 14 évesen a nyári szünidőben nőtt 10 centit, az évzárós nadrágja az új suli évnyitóján a bokája felett lifegett. Adj még magadnak legalább 1 évet és meglátod neked is megjelenik a szőr, addig legalább nincs vele gondod, ha mégsem, akkor majd vizsgáltasd ki magad, hogy nincs-e valamilyen hormális oka.
3/25 A kérdező kommentje:
Ez mar meg volt,azt mondta az endokrinologus,hogy keson ero vagyok es orulljek neki mert akkor 18 eves korom utan is fejlodhetek mert nem tudom..valami porcosodasi csontok meg nyitva vannak vagy valami ilyesmit mondott:De en ennek nem orulok sot...
2012. okt. 20. 18:54
4/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy alacsony. Ez még felnőtt korban is nagyon jó magasság. Szerintem az alacsony lányok sokkal szebbek és nőiesebbek. :) Gondolom már kitaláltad, hogy fiú vagyok.
5/25 A kérdező kommentje:
Jah de en is fiu vagyok -,-"
2012. okt. 21. 08:36
6/25 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs, akkor tévedtem. :D
7/25 anonim válasza:
Nem jó ha valaki hirtelen lesz magas.A gerinc nem képes olyan iramban megerősödni,ahogy megnyúlt a testhossz diktálná,emiatt van,hogy a nagyon magas embereknek sokszor fáj a hátuk és a derekuk!!Az én fiam elmúlt 20 éves és azután lett magas!!! A genetika is befolyásolhatja:esetleg a nagyszülők vagy attól távolabbi rokonok!
8/25 anonim válasza:
Én 23 évesen 165 cm vagyok és már 14 évesen is ekkora voltam. Egyik legjobb barátommal egy magasak voltunk 14 évesen és ő alacsony volt, vékony a hangja én meg már szőrös, tehát túl voltam nagy részt a nemi érésen. Olyan 16 éves kora körül meglódult és most 190 cm magas. Szóval, fel a fejjel.
9/25 anonim válasza:
Szerintem nőni fogsz.Nem tudom ahhoz mit szólnál ha 19 évesen lennél 163 cm../F
10/25 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat.Utolso ha 19 evesen 161cm lennek nem zavarna ha a kornyezetemben levo emberek is hasonlo magassaguak volnanak.De mivel az osztalyban a lanyok is es a fiuk is magassabbak mint en...ezert zavar.
2012. okt. 26. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!