Mar 3 napja 37,4 a lazam, es nem tudom mitol. Nem vagyok nathas, nem faj semmi, csak van lazam. Mitol lehet ez?
Nem nagyon akarok menni orvoshoz...17 vagyok es lany, semmi bajom sincsen, epp egy kicsit faradtnak erzem magam, de talan attol, hogy 3 napja fekszem az agyban. Van lazam, de mas semmi baj. Mitol lehet ez ?
Azt azert leirom, hogy mielott lett volna elso nap lazam, eleg sokat szaladtam (sportoltam kicsit), es eleg nagyon elfaradtam. Es meg annyit, hogy a szivem kicsit gyorsabban ver az atlagnal (szivorvos mondta). De amugy elvileg semmi bajom.
Nincs izomlázad véletlenül a sporttól? Az is okozhatja. Azért kicsit kelj ki az ágyból, hogy megmozgasd magad.
Első
igen, az izomláztól lehet hőemelkedésed.
a h1n1 amúgy a sertésinfluenza.
lehet van gyulladásod vhol belül, ami tüneteket nem különösen okoz és attl van hőemelkedésed.
Hat tudomasom szerint a sertesinfluenza az nagy lazzal jar, nekem meg csak hoemelkedesem van...
Izomlaztol, en is erre gondoltam, de az mar 3 napja volt, es meg mindig lehet ?
Nagyon remelem az, es hogy holnapra elmulik...Ha nem muszaj lesz orvos, csak en nagyon irtozom a korhazaktol, es kepes vagyok minden betegsegrol a legroszabbat gondolni...:P
Na majd meglatjuk, koszi a valaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!