Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mar 3 napja 37,4 a lazam, es...

Mar 3 napja 37,4 a lazam, es nem tudom mitol. Nem vagyok nathas, nem faj semmi, csak van lazam. Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem nagyon akarok menni orvoshoz...17 vagyok es lany, semmi bajom sincsen, epp egy kicsit faradtnak erzem magam, de talan attol, hogy 3 napja fekszem az agyban. Van lazam, de mas semmi baj. Mitol lehet ez ?

Azt azert leirom, hogy mielott lett volna elso nap lazam, eleg sokat szaladtam (sportoltam kicsit), es eleg nagyon elfaradtam. Es meg annyit, hogy a szivem kicsit gyorsabban ver az atlagnal (szivorvos mondta). De amugy elvileg semmi bajom.

2009. aug. 7. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
37.4 nem láz, csak hőemelkedés. A láz 38 foktól kezdődik.
2009. aug. 7. 16:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Ertem, akkor ez a hoemelkedes mitol lehet ? Vagy nem kell figyelembe venni ?
2009. aug. 7. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Viszont a tartós hőemelkedés és levertség problémára utalhat. Hát ezaz... elvileg nincs bajod, de ugyanakkor lehetne is. Ugyhogy tetszik, nem tetszik, tessék elmenni az orvoshoz. Volt már egy-két eset, amikor nem vettek komolyan tüneteket, aztán már nem volt kit kezelni. Ugyhogy sipirc orvoshoz!
2009. aug. 7. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Nincs izomlázad véletlenül a sporttól? Az is okozhatja. Azért kicsit kelj ki az ágyból, hogy megmozgasd magad.

Első

2009. aug. 7. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokminden okozhatja, én orvoshoz fordulnék és egy teljes vérképet kellene csinálni ellenőrzésképpen. Nyirokcsomóid nem nagyobbak?
2009. aug. 7. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
H1N1
2009. aug. 7. 17:05
 7/10 A kérdező kommentje:
H1N1 ? Bocs de nemertem...
2009. aug. 7. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
F L?? Ha lány nem vagy középidős?
2009. aug. 7. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:

igen, az izomláztól lehet hőemelkedésed.

a h1n1 amúgy a sertésinfluenza.

lehet van gyulladásod vhol belül, ami tüneteket nem különösen okoz és attl van hőemelkedésed.

2009. aug. 7. 17:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Hat tudomasom szerint a sertesinfluenza az nagy lazzal jar, nekem meg csak hoemelkedesem van...

Izomlaztol, en is erre gondoltam, de az mar 3 napja volt, es meg mindig lehet ?

Nagyon remelem az, es hogy holnapra elmulik...Ha nem muszaj lesz orvos, csak en nagyon irtozom a korhazaktol, es kepes vagyok minden betegsegrol a legroszabbat gondolni...:P

Na majd meglatjuk, koszi a valaszokat! :)

2009. aug. 7. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!