Pár napja náthás vagyok, fáj a torkom, próbáltam a hétvégén kúrálni magam, de nem vagyok jobban. Van jó ötletetek?
Szia!
Én is ebben a cipőben járok:(
Én ezeket csináltam a hétvégén:
-sokat pihentem.
-sok mézes,meleg teát ittam.
-használtam kinder luf balzsamot(én az orromhoz szoktam dörzsölni így segíti az orrjáratok tisztulását)
-infra lámpáztam(ez elindítja a váladékot az orrból)
-inhaláltam(kamillatea fölött vagy sós forralt víz fölött)
-mentolos cukrot ettem.
-és nózit/orrspray-t használtam.
Még mindig nem vagyok jól,de már érzem,hogy lassacskán egyre jobb lesz.Ezenkívül néhány strepsils-t szopogattam el.
Jobbulást és remélem tudtam segíteni!
14/L
köszi szépen...én is ezeket csináltam...forró fürdő,anyukám húslevese...izzadtam,de mára már hőemelkedésem is van...szóval nem nagyon javulok:)
remélem te már jobban vagy...köszi a segítséget:)
tuti tipp: hagymatea
én mindig ezt iszom, és hiphop meggyógyulok.
kb fél liter vízben egy fél fej hagymát egészben felforralni, kicsit a tűzön hagyni, majd elzárni. és már iható is. borzalmas íze van, de hatásos. nekem legalábbis.
Coldrex vagy neocitran és halls cukor.Én ezzel nyomtam kb 3 napig tartott.Ha van még otthon köptető az se árt melléjük.
De a hagymatea is nagyon jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!