Fáradékony vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Napi 8 órát szinte mindig alszom. De, egész nap azt érzem hogy csak aludnék. Nem volt ilyen soha. Tanulni is nagyon nehezen tudok. Még tesi órán is amikor futok csak arra tudok gondolni hogy had aludjak. Mit tehetek ez ellen? 16/f2012. okt. 15. 15:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz a bajod mint nekem, de lehet, hogy tévedek.
Vashiányos vagy vérszegény vagy, vagy egyoldalúan táplálkozol.Például én Hétvégén vért akartam adni és nem adhattam,mert alacsony a hemoglobinem106, és 125 től lehet.
Szerintem csináltass egy vérképet, ha szereted a gyümölcsöt, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget,mozogj, vagy sportolj valamit. Velem is ez van, napközben is van, hogy álmos vagyok. Igaz kb 11 kor alszom el, és hétvégén alszom fél 9-ig mégis álmos vagyis fáradt vagyok.
2/2 anonim válasza:
kevés neked ez a 8 óra alvás ezek szerint, nagyon leterheled magad már korán, nem eszel rendesen mert az is okozhatja, sok minden lehet ez. Lehet pszichés alapú is pl ha idegeskedsz valamin és így jön ki rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!