Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudom megkülönböztetni...

Hogyan tudom megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától?

Figyelt kérdés
Általában abba a hibába esek, hogy elkezdem magam kikúrálni a megfázásból, aztán mégis orvos lesz a vége... M például szörnyű torokfájással ébredtem, de inkább úgy felfelé, jobb oldalt érzem a fájdalmat, nyelni alig tudok. Egyszer már volt hasonló, és akkor kiderült hogy influenzás voltam, pár nap múlva még rosszabb volt. Szerintetek? Ezen kívül rossz közérzet, nyugtalanság, orrdugulás, fájó lábak.

2012. okt. 13. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én influenzás vagyok, nekem lázzal és hányással kezdődött, azt hittem a most divatos "hányósvírus". Másnap fájt a torkom, harmadik nap jött az orrfolyás is. A lázam max 1-2 óra megy le majd kezdődik újra, mindenem fáj, olyan izomláz szerű. Ez a negyedik nap, már köhögök is és fáj a mellkasom, fáj a fülem is.

Legutoljára akkor voltam influenzás amikor bejött ez a H1N1 mizéria. Akkor két hétig voltam kórházban, három hétig voltam táppénzen, és a fülem úgy be volt akkor gyulladva hogy maradandóan károsodott.

Most nem vagyok annyira rosszul, mint akkor, így ülve egész tűrhető. De ha fel kell állni akkor nem bírnak a lábaim.

2012. okt. 13. 12:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom, mielőbbi jobbulást kívánok. :/ Úgy tűnik én csak kicsit megfáztam. Már a torkom se fáj annyira. Mondjuk én ha náthás/influenzás vagyok, rögtön irány a patika. Nagyon jó készítményeket lehet rá kapni, talán ezek nem engedik, hogy az ember még jobban "belemásszon". :)
2012. okt. 14. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok az influenzás hozzászóló. Köszi a jókívánságot. A patika szerek mit sem érnek, sajnos nagyon rossz immunrendszerem van. A dokim is mindig mondogatja, hogy engem egyszer elvisz egy nátha... :(

Majd kiírok már egy kérdést egyszer immunerősítő tippekért. :)

2012. okt. 14. 09:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Én C vitamint szedek általában - ha el nem felejtem. Legutóbb pedig komplett vitamint is vettem (immunerősítőt), bár ezt is sokszor kihagyom... :/ De a semminél azért mégis több. :)
2012. okt. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!