Hogyan tudom megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától?
Én influenzás vagyok, nekem lázzal és hányással kezdődött, azt hittem a most divatos "hányósvírus". Másnap fájt a torkom, harmadik nap jött az orrfolyás is. A lázam max 1-2 óra megy le majd kezdődik újra, mindenem fáj, olyan izomláz szerű. Ez a negyedik nap, már köhögök is és fáj a mellkasom, fáj a fülem is.
Legutoljára akkor voltam influenzás amikor bejött ez a H1N1 mizéria. Akkor két hétig voltam kórházban, három hétig voltam táppénzen, és a fülem úgy be volt akkor gyulladva hogy maradandóan károsodott.
Most nem vagyok annyira rosszul, mint akkor, így ülve egész tűrhető. De ha fel kell állni akkor nem bírnak a lábaim.
Én vagyok az influenzás hozzászóló. Köszi a jókívánságot. A patika szerek mit sem érnek, sajnos nagyon rossz immunrendszerem van. A dokim is mindig mondogatja, hogy engem egyszer elvisz egy nátha... :(
Majd kiírok már egy kérdést egyszer immunerősítő tippekért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!