Hogyan szokhatnék le az ujjaim ropogtatásáról?
Figyelt kérdés
Mostanában rengetegszer csinálom, óránként többször is végigropogtatom az ujjaimat. Ha nem ropogtatom ki, úgy érzem, nagyon merevek az ujjaim, és nagyon rossz érzés. Tudom, hogy káros, mert már most is kicsit remegnek a kezeim, és pl. a bal kezemen a kisujjam már eléggé tönkrevan, mert egyszer olyan erősen roppantottam ki... Szóval, tudnátok tanácsot adni, hogyan szokhatnák le??
Ja, és még a törzsemet is szoktam jobbra-balra forgatni, ilyenkor is hallom, hogy kattannak a dolgok? Ebből lehet bajom? Ezt csak naponta egyszer-kétszer szoktam. És, a jobb lábfejemben egy csont/ízület sokszor kattan, amikor sétálok, ez mitől lehet? Mindig is ilyen volt...
16/L
2012. okt. 12. 18:26
1/1 anonim válasza:
Akkor fogsz leszokni róla, ha fájni fog az izület a kezdben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!