Az hogyan lehet, hogy egyeseknek nem fázik a lába?
Ma reggel 3 fok volt, de ma is láttam az utcán egy lányt dzsekiben, hosszú farmebran és egy mezítlábra húzott szandálban. Vékony pántos kis nyári szandál, teljesen csupszon volt benne a lába. Biztos nem fázik, de ez mitől van, hogy egyeseknek ennyire más a lábuk hőérzete?
Én el sem tudnám ezt magamról képzelni.
jesszus:O aztán csodálkozhat ha nem lehet gyereke később,vagy teljesen tönkremegy a veséje.
Ezek úgyanúgy fáznak csak divatbolondok.
Nekem még itthon is most zokniban is lefagy a lábam,kutyám fekszik rajta,meg törökülésben ülök de mégis lefagy,beleborzongtam a kérdésedbe:))
Ebben az a vicc, hogy van aki rövidnadrágban, szandálban szaladgál reggel. Van aki meg csizmában, kabátban, sapkában.
Szerintem fázik a lábuk szandálban, csak még "nem álltak rá" erre a hideg időre és lusták cipőt húzni. Vagy még nem voltak felfázva..
tuti fázik, de lehet hogy csak ez a szandál passzolt az "outfit"hez :D
egyébként vannak emberek akik sosem fáznak pl a barátom, valószínűleg aktívabb az anyagcseréje, mint az átlagnak. nem tudom mennyi lehet a testhőmérséklete, de mindig forró a bőre (nem vérfarkas)
Én is ugyanúgy voltam a héten, mint az előző :)
Szerdán meg ma vettem először zárt cipőt, de enyhülnek megint a reggelek, melegebb lesz nappal, visszaveszem a mezítlábas szandált, talán már holnaptól.
Én nem fázok benne, nekem ez kényelmes, a lakásban télen is mindig mezítláb vagyok pedig nem szokott 18-20 foknál több lenni. Mezítláb lenni a legegészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!