Nektek segített a pszichológus?
két pszichiáternél voltam.
első alkalommal másfél óráig beszélgettünk. jó érzés volt utána kijönni tőle és bár szimpatikus volt, de nagyon nem mondott és kérdezett semmit se. nem is változott semmi az életemben, minden ugyanolyan szr volt utána is.
második alkalommal felírt egy antidepresszánst. kb 3-4 hónapig szedtem, de nem éreztem tőle semmi változást, nem is volt semmi változás. amikor abbahagytam a gyógyszert a szervezetemnek se hiányzott v ilyesmi.
kb fél évvel később elmentem egy másik pszichiáterhez. 2 percig beszélgettünk és megállapította, hogy ha úgy jó minden ahogy most van, és amit én csinálok az nekem jó, akkor nincsen semmi probléma.
egyébként azért mentem dokihoz, mert öngyilkossági szándékaim voltam + kísérleteim.
később jobb lett minden anyukám hatására.
mintha magamat hallanám...
én voltam pszichológusnál,pszichiáternél is. szerintem a kettő között max annyi a különbség, hogy az egyik írhat fel gyógyszert a másik nem.
szerintem semmiképp ne szedj gyógyszert. azzal nem oldasz meg semmit,főleg nem a problémát. csak "elfeded" a tabletta elhiteti az agyaddal,hogy nem vagy ideges, közben meg de.
ne kezeld , szüntesd meg. én (így túl a terápiákon,amik nem segítettek) rájöttem csakis magadon tudsz segíteni.
tudom,hogy nehéz, és ezért is fordulunk egyből orvosokhoz,tablettákhoz,mert az talán könnyebb.
de hidd el magadon te saját magad tudsz a legjobban segíteni,akármi is legyen a problémád!
sok sikert és kitartást erőt örömöt elégedettséget
csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!