Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez alvajárásnak számít? Ha...

Ez alvajárásnak számít? Ha igen mitől van ez?

Figyelt kérdés

Háromszor voltam alvajáró:

Első az volt hogy este lefeküdtem és a szoba másik sarkába ébredtem összekuporodva de nem emlékeztem semmire.

Második az volt hogy lefeküdtem és arra ébredtem hogy megint ülök a padlón(éjszaka erre ébredtem fel) és nem tudtam hogy a szobába épp hol vagyok. Erre se emlékeztem hogy felkeltem volna és hogy hova akarok menni.

Harmadik pedig hogy éjszaka lefeküdtem és reggelre arra ébredtem hogy igaz az ágyamba voltam de a fiókomból kivan szadva néhány ruha, zokni. Erre se emlékeztem.( Este nem mászkált senki a szobámba hogy ő vette volna ki a ruhákat.)

Ez mind lehet hogy a stressz miatt van? mert arra rájöttem hogy az első kettő egy sulis doga előtt és egy vizsga előtt. Lehet hogy ez miatt?

2012. okt. 5. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen ez már alvajárás, és lehet stressztől is. De sok ember pl teli holdkor alvajáró. Ez azért már elég komoly alvajárás. Ha nem egyedül laksz akkor kérd meg hogy esetleg figyeljenek rád ha véletlenül hallják hogy közlekedsz és azt hiszik magadnál vagy pedig nem.
2012. okt. 5. 16:20
 2/2 A kérdező kommentje:
eddig még a szobámba jártam.
2012. okt. 6. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!