Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzem így magam?

Miért érzem így magam?

Figyelt kérdés

Egy hete kezdődött, egyszer-egyszer szomorúnak és szerencsétlennek érzem magam, legszívesebben meghalnék, aztán meg elmúlik és boldog vagyok. Mi ez a hülye "hullámvasút"? És hogy éljem ezt túl?

15/L

2012. szept. 30. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
A bipoláris zavar, más néven mániás depresszió az egyén hangulatára, viselkedésére és érzékelésére ható pszichiátriai betegség, amely a magyar lakosság több mint 1 százalékát - azaz 100 ezer embert - érinti. A tünetek a hangulatingadozással együtt váltakoznak a mániás és a depresszív fázis között. A betegek hol súlyos mélypontokat, hol egészen végletes feldobottságot élnek át. A depressziós és mániás fázisok közötti hangulatváltás módja és ideje nagyon eltérő lehet. A betegségben világszerte mintegy 100 millió ember szenved, leggyakrabban serdülőkorban alakul ki, és a tünetként fellépő kedélyváltozás végigkíséri a beteg egész életét.
2012. szept. 30. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves Egyeske !

Ugye láttad, hány éves a kérdező..?

15 éves lány...

Semmi baja, kamaszkor...dolgoznak a hormonok...:))

Miért kell mindig ilyen negativnak lenni?? depresszió ??

HA orvos vagy, akkor bocsánat..:)

2012. szept. 30. 16:41
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, de remélem tényleg nem vagyok lelki beteg, soha nem voltam depressziós...
2012. szept. 30. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
A 2. válaszolónak van igaza. A kamaszkori hormoningadozás miatt van.
2012. okt. 1. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!