Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak? Én nem akarok...

Mit csináljak? Én nem akarok így élni!

Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem,hogy a semmiért élek.Nem jön össze semmi soha.Szerencsétlennek érzem magam inkább nem fogok semmihez mert úgy gondolom ,hogy úgyis kiröhögnek értitek eljutottam arra a pontra,hogy már egy egyszerű feleléstől is félek mert kiröhögnek ha hülyeséget mondok.önbizalom 0.Nincsenek barátaim se soha nem csinálok semmit csak itthon ülök elunom az életemet tök felesleges az egész már az is megfordult a fejemben,hogy megölöm magam de még ahhoz is szerencsétlen vagyok,hogy azt megcsináljam.És én probàlkozok programokat csinálni de soha nem jön össze mert lemondják vagy eleve arról se szólnak,hogy nem jönnek.Egy fiút se érdeklek pedig azért annyira csúnya csaknem vagyok.Tehát az életben a szerelmet se tapasztalhatom meg és azt se ,hogy milyen igazi barátokkal együtt lógni hétvégente vagy ilyesmi.Utálom az egészet nem is értem ezért minek születtem meg.
2012. szept. 30. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg. Ez az állapot sem tart örökké. Mindenre van megoldás. :)

Sok mindenkivel megesik, hogy ilyen helyzetbe kerül, mint te. Próbáltál erről beszélni még valakivel? például a szüleiddel? szerintem nagyon fontos lenne erről őszintén, és komolyan elbeszélgetni. Mond el a szüleidnek, hogy mi bánt. Én azt is tanácsolom, hogy vigyenek el egy pszichológushoz, mert ez a depressziós állapot nagyon súlyos problémák gyökere lehet. Komolyan.

Ha rosszul érzed magad az iskolában a osztálytársaid miatt, szerintem az is egy megoldás lenne, ha egy másik iskolába iratkoznál be. Ahol teljesen tiszta lappal indíthatsz. Új barátokat szerezhetsz. De fontos, hogy te is változz máskülönben eltaszítod magadtól az embereket. Próbáld helyrerakni magadban az érzéseidet, és mikor jobban érzed magad, jöhetnek az új dolgok, új barátszerzés. De ha felkeresel egy pszichológust, ő biztosan a legjobb tanácsokat fogja adni neked, ahoz, hogy rendbe jöjj.

ne búsulj. fel a fejjel. próbálj meg te is kijönni ebből a helyzetből, ahogyan csak tudsz. Szerezz be egy háziállatot, ő is nagyon jó barátod lehet eleinte. :)

és felejtsd el azt, hogy a semmiért élsz. :) ÉLSZ, és örülj ennek. használd ki. :) Egyszer minden rossz elmúlik. Rád is vár egy boldogabb idő.

2012. okt. 1. 22:54
 2/2 tanacsado3333 válasza:
Ha nincsenek barátaid télleg nyomorék lehetsz :SS Szerintem öld meg magad jobban jársz :SSS
2012. dec. 8. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!