Mi a h1n1 virus tünetei?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 16:08
1/11 anonim válasza:
szembevérzés,agyalapi mirigy váladékozása
2/11 anonim válasza:
Fejfájás,izomfájdalom,mellkasfájdalom,torok fájás,láz...mint a másik influenzáé.
3/11 anonim válasza:
Láz, izomfájdalom, köhögés, torokfájás, orrfolyás, orrdugulás, fáradtság, fejfájás, hidegrázás, hányinger, hányás
4/11 anonim válasza:
nem sokkal különbözik a rendes influenzától...
5/11 anonim válasza:
És honnan tudhatom, hogy olyan vírusos vagyok-e?
6/11 anonim válasza:
Hajj már, most mit kell parázni? Amúgy influenza szerű tünetek, szóval kedves előttem lévő, INFLUENZA SZERŰ TÜNETEK!
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Semmi extra... az egészet felfújják hogy be lehessen adni az oltást minél több embernek:
10/11 anonim válasza:
Szasz!
Én épp most kaptam el, muhahha!
Hidegrázás mint az állat! Magas láz, hasfájás, hasmenés. Nagyon rossz, de ugyanolyan, mint egy normál influenza. Jó, a hideg jobban ráz, de ezek csak ínyencségek. Mondjuk ez a nagy médiafigyelem beparáztat rendesen, szal bárcsak ne kaptam volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!