Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha nem a cukrom, akk mi?

Ha nem a cukrom, akk mi?

Figyelt kérdés
Sokszor érzem, hogy hirtelen elkezdek remegni, szédelegni, izzadni és éhségroham tör rám, és csak akkor marad abba, ha mindennel telezabálom magam, pedig rendszerese eszek és változatosan, többször is mint kellene,am 50 kg vagyok, nagyon-nagyon nehezen hízom a pajzsmirigyem miatt. Cukrommal am semmi gond. De mitől lehet? :o

2012. szept. 25. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Vérnyomás? (Cukrodat ilyen remegésnél mérted?)
2012. szept. 25. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
vérnyomáson sokszor alacsony, de remegés közben sosincs a közelemben mérő. lehet a vérnyomás? tnap pl esti elalvás előtti merengésnél jött rám.
2012. szept. 25. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a cukrod ugrál.

Azt jól csinálod, hogy rendszeresen eszel, de nem mindegy, hogy mit.

Diétázz úgy, mint a cukrosok, akkor garantáltan nem fogsz ilyesmiket érezni.

2012. szept. 25. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

mert am van vmi gond a pajzsmirigyeddel?

én is bazi nehezen hízom, és én is arra gyanakszom de fogalmam sincs hogyan tovább

2012. szept. 26. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy
2012. szept. 26. 06:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Kapsz valamit a pajzsmirigyedre?
2012. szept. 26. 08:26
 7/7 A kérdező kommentje:
alul működik a pajzsmirigyem, pici korom óta, jó, h észrevették, különben nem nőttem volna meg. L-Thyroxin H. 50-et szedek, reggel 2-t.
2012. szept. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!