Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Terhességi cukrom egy picit...

Terhességi cukrom egy picit magas lett, hogyan tudom csökkenteni? Semmi édességet nem eszek, vizet iszok, csak a napi egy banánomban, és a müzliben van cukor amit beviszek, nem is értem.

Figyelt kérdés
Vissza kell mennem újabb mérésre,örülnék,ha arra visszacsökkenne ez az éppenhogy magasabb szint.Mit tehetek?

2012. szept. 16. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Tészták, kenyérfélék, gyümölcsök, sokban van szénhidrát, nem is gondolnánk mennyi, nem csak kifejezetten a cukor veszélyes. [link] Nézd meg a táblázatot, esetleg találsz benne olyat, amit nem is gondoltál volna és le tudod csökkenteni a mennyiségét.
2012. szept. 16. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez nagyon érdekes,mert csak barna kenyeret eszek,de megnézem a táblázatot! Köszönöm!
2012. szept. 16. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A barba kenyér csak hangyányival jobb, mint a fehér. A müzlid is szénhidrát és a tejben is van (tej)cukor, amit hozzá iszol. :( Szóval a kettő közül még legalább hagyd el az egyiket vagy ha teheted, mindkettőt. =(
2012. szept. 18. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A szénhidrát bevitelt kell lecsökkenteni. Próbálj meg csak húst enni zöldségekkel, még a gyümölcsöket is elhagyni, mert azokban is sok a cukor. Gabonafélék, pékáruk, krumpli, tészta és tejtermékek nagy része felejtős akkor egy ideig. Érdemes egy szénhidrát táblázatot figyelni, miben mennyi van. Saját tapasztalatból beszélek, nekem rendbe hozott mindent. Húsból és zöldségekből lényegében annyit ehetsz, amennyit csak akarsz, nem kell, sőt, nem is szabad diétázni!!! 30 hetes kismama
2012. szept. 23. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!