Van esélyem a 180 centire? 15/L
Figyelt kérdés
172 cm magas vagyok, 11 éves koromban jött meg és azóta minden évben úgy 2 centit nőttem. Szeretném megcélozni a 180 centit, van rá esélyem? 15/L2012. szept. 24. 14:34
1/4 anonim válasza:
Lehet, de nem valószínű szerintem. Mindenesetre örülj neki, így sem vagy már alacsony, és a magas lányok egy jó részének szenvedés a párválasztás.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is, egy lánynak 170 cm körül van az ideális magassága.
3/4 anonim válasza:
Te jo isten 172cmresen kiba**ott nagy vagy!!! Hogy akarsz meg 180 is lenni?Szivbol remelem a lehet leg nagyobb joindulattal,hogy ne legyel akkora sot az lenne a legjobb ha tobbet semmit se nosz.Ha elered azt a magassagot szerintem ki kozositanak.Minden esetre igy is az atlagnal joval felul vagy,szwa...Mas korod beli lany azt akarja h legyen ujra 165-160 s te meg...:D:S
4/4 anonim válasza:
Magyar orszagi nok atlag magassaga ugy olvastam,hogy 165-168 ig van.Te ezt mar boven tullepted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!