Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megfázással suliba menni?...

Megfázással suliba menni? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Már pénteken se voltam jól, de akkor még nem voltam ilyen sz@rul.

Percenként fújom az orromat, ki van repedve a szám és az orrom is, tök vörös, alig kapok levegőt..

De azért szüleim szerint nehogy itthon maradjak...

Már pénteken is beszólogattak, hogy ne fújjam már ennyiszer az orrom, mert nem hallják, amit a tanár diktál, meg hogy zavarom az órájukat..

2012. szept. 23. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább menj orvoshoz hétfőn, mint suliba... Persze, hogy a szüleid nem akarják, hogy hiányozz, de hamarabb is meggyógyulsz ha kikezelnek és nem fertőzöd össze legalább az egész osztályt.
2012. szept. 23. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Csak anyukám az asszisztens az orvosiba, nem akarom, hogy ott b@sszon le, hogy nem megyek, vagy ilyesmi..

És hiába mondtam, hogy megfertőzöm az osztályt, azt mondták, hogy ez van...

Ha nem vagyok lázas, akkor mindig mennem kell.. Kitérdekel, hogy mindjárt elsírom magam, mert a kedvem is ilyen sz@r...

2012. szept. 23. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Na, voltál suliba?:)
2012. szept. 24. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha, még rosszabbul lettem, úgyhogy kiírt a doki egész hétre. Arcüreggyulladásom van. Szuperül érzem magam... -.-
2012. szept. 24. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobbulást!:)
2012. szept. 24. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. szept. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!