MA nem mentem suliba, mert nagyon csúnya a bőröm. Csak szerintem teljesen érthető ez?
Alapból nem vagyok megelégedve magammal, ráadásul szociális fóbiára utaló tüneteim vannak (de nem vagyok én dilidoki, hogy magamat diagnosztizáljam).
ÉS nem tudom miért, kozmetikusnális voltam többször, bőrgyógyásznál is, de hol jobb (volt már, hgoy egész szép) hol rosszabb a bőröm. És most nagyon csúnya, ráadásul vörös is. Belenéztem reggel a tükörbe és azt mondtam, hogy én ilyen fejjel nem megyek emberek közé. Testvérem azt mondja, hogy idióta vagyok. Pedig teljesen jogos, nem???
hát a helyzet az, hogy még a bérletre is alig van pénzem, melóm még nincs(nem is lesz?), úgyhogy egyelőre azt a minimál pénzt, amim még van, azt muszáj félretennem,ha a jövőben be szándékozok menni az iskolába, bár ilyen fejjel...
Meg én, akiket láttam, hogy alapozót használnak azoknak mind olyan narancssárga a feje, meg mi van ha pl. rám esik pár csepp eső, vagy ilyesmi. Elfolyik az arcom? :D
Az a helyzet, hogy ha nem mégy suliba, akkor a minimálbérnél többet nem is fogsz soha kapni, vagy még azt sem. Mit számít, hogy nézel ki? Az számít, ami a fejedben van.
A testvérednek nagyon igaza van. ha valóban szociális fóbiád van, akkor ideje egy pszichiátert megkeresni, mielőtt kibuksz a suliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!