Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » MA nem mentem suliba, mert...

MA nem mentem suliba, mert nagyon csúnya a bőröm. Csak szerintem teljesen érthető ez?

Figyelt kérdés

Alapból nem vagyok megelégedve magammal, ráadásul szociális fóbiára utaló tüneteim vannak (de nem vagyok én dilidoki, hogy magamat diagnosztizáljam).

ÉS nem tudom miért, kozmetikusnális voltam többször, bőrgyógyásznál is, de hol jobb (volt már, hgoy egész szép) hol rosszabb a bőröm. És most nagyon csúnya, ráadásul vörös is. Belenéztem reggel a tükörbe és azt mondtam, hogy én ilyen fejjel nem megyek emberek közé. Testvérem azt mondja, hogy idióta vagyok. Pedig teljesen jogos, nem???

2012. szept. 17. 11:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy már elmúltam 20 éves, ezért IS gáz, hogy miért ilyen még mindig a fejem
2012. szept. 17. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Pedig kénytelen leszel emberek közé menni. Szerezz be egy jó alapozót/korrektort és mehetsz. A youtube-on nézz meg pár full coverage make up videót. Én 28 éves koromig iszonyatosan néztem ki, aztán rájöttem, hogy allergiás vagyok a tejre és attól van.
2012. szept. 17. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
kéne egy kivizsgálás hogy mitől ilyen- az előző azt irta hogy a tjre volt allergiás- nos én ha sok paradicsomot eszek akkor pattogok ki... a testvérdenke meg igaza van hogy hülyeség csak azért otthon maradni
2012. szept. 17. 11:56
 4/8 A kérdező kommentje:

hát a helyzet az, hogy még a bérletre is alig van pénzem, melóm még nincs(nem is lesz?), úgyhogy egyelőre azt a minimál pénzt, amim még van, azt muszáj félretennem,ha a jövőben be szándékozok menni az iskolába, bár ilyen fejjel...

Meg én, akiket láttam, hogy alapozót használnak azoknak mind olyan narancssárga a feje, meg mi van ha pl. rám esik pár csepp eső, vagy ilyesmi. Elfolyik az arcom? :D

2012. szept. 17. 11:57
 5/8 A kérdező kommentje:
De én nem egyszer-egyszer kipattogok hanem folyton ronda (leszámítva azt a néha előforduló pár napot, amikor egész elviselhető)
2012. szept. 17. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ha nem mégy suliba, akkor a minimálbérnél többet nem is fogsz soha kapni, vagy még azt sem. Mit számít, hogy nézel ki? Az számít, ami a fejedben van.

A testvérednek nagyon igaza van. ha valóban szociális fóbiád van, akkor ideje egy pszichiátert megkeresni, mielőtt kibuksz a suliból.

2012. szept. 17. 17:48
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippet! A pszichiáter közölte, akihez jártam egy időben, de aztán abbahagytam (és most megint mentem volna) hogy ő már teli van, hozzá nem mehetek, menjek ide meg ide. De ott egy hónap a várólista... Szóval nem sokra megyek vele
2012. szept. 17. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Az alapozótól nem lesz narancssárga fejed, ha hozzád illő színt választasz. Pár csepp esőtől nem fog elfolyni, ha meg nagy zivatar van, vigyél ernyőt.
2013. jan. 13. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!