Miért nem alszom végig az éjszakát?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy mostanában éjszaka felébredek, és nem tudok vissza aludni. Régebben nem volt ilyen gondom, egész éjszaka aludtam, nem keltem fel. Lehet amiatt van,mert a szüleim éjszaka dolgoznak, így egyedül vagyok a házban,és félve alszok el?(alapjáraton félős vagyok:|) 14/L2012. szept. 23. 00:34
1/2 anonim 

válasza:

igen, valószínűleg azért...
a helyedben jól lefárasztanám magam fizikailag, valami küzdősport jöhetne, akkor meg is tudnád magad védeni, és lehet jobban aludnál :)
ha felébredsz, nyugtató-altató zenéket javaslok, meg kamillateát, levendulaolajat.
2/2 A kérdező kommentje:
de pont ez az, hogy nagyon fáradt vagyok és mégsem tudok elaludni. Napi másfél órát kézilabdázok, és az nagyon lefáraszt. A zene kipróbálva, csak ront a helyzeten. A kamillateát kipróbálom. köszi!:)
2012. szept. 23. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!