Mitől lehet a hányinger és olykor mellé társuló hasfájás?
Figyelt kérdés
Minden ok nélkül több napja, szinte állandóan előjön a hányinger és fogalmam sincs mitől. Fogjuk rá, hogy iszom eleget, a menstruációm pedig 5 napja múlt el. A fejem pedig állandóan fáj kb. 1 éve, amivel már orvoshoz is fordultam.
Ami a mozgást illeti, itthon szoktam tornázni kazettára, sajnos az utóbbi időben viszont nem viszem túlzásba.
Mitől lehet hányingerem?
2009. júl. 30. 11:59
1/2 anonim válasza:
Nem eszel valami olyasmit, amit épp nem bír a gyomrod? Esetleg ha vmi stresszel, okozhat gyomorsav túltengést meg hányingert.
2/2 anonim válasza:
esetleg migrén? nekem van, olyankor ordítani tudnék a fejfájástól és erős hányingerem van (ha van mit, akkor ki is hányom) és olyan 3-4 óra egy ilyen roham
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!