Miért érzem rosszul magam mozgás után? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
Már évek óta nem mozogtam+dohányzom is.Elkezdtem kondiba járni,meglepően jól bírtam a futópadot kb. 30 perc folyamatos futás, viszont amikor abbahagytam megszédültem és olyan mintha lement volna a vérnyomásom.Azt hittem elájulok.Ez miért van?Most nem merek sportolni,mert félek, hogy tényleg a végén összeesek.2009. júl. 30. 07:18
1/4 anonim válasza:
Elszoktál a mozgástól, és most egyszer csak hirtelen megerőltetted a szervezeted. Ráadásul, túl hirtelen hagytad abba a futást! Futottál harminc percig, aztán gondoltál egyet, hopp leugrottál a futópadról. Edzőm is mindig azt mondja futás után, hogy ne álljunk meg egyszerre, hanem sétálgassunk még egy kicsit. Neked is ezt kéne, mondjuk a futópadot egy lassabb fokozatra állítani és egyre lassabbra...majd úgy megállni. Így nem leszel rosszul ha abbahagyod.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem egyből ugrottam le, sőt az elején is bemelegítés képpen sétáltam pár percig és a végén is sétáltam és fokozatosan lassítottam a gépet.
2009. júl. 30. 10:57
3/4 anonim válasza:
két dologra nagyon figyelj: 1. ne essen le a vércukorszinted, ha leesik, legyen nálad szőlőcukorka, hogy azonnal megehesd
2. a vízháztartás is könnyen felborulhat, igyál folyamatosan és az edzésen is legyen nálad folyadék (ott persze csak kis kortyokat igyál)
31/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszike!
2009. júl. 31. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!