Más is így van a hónaljával? (izzadás, szag)
Ha elfelejtem befújni magam reggel, már első órája írtó büdös leszek...Az a másik, hogy nem tudok pasztel színű ruhákat felvenni, mert ott a pisztolytáska, nem is kicsi. Más hogyan küszöböli ki?
Először is, milyen dezodort használjak, 1-2 bevállt van, de abból is sokat kell, és kb. fél napig tart, és én már érzem magamon.. Meg kicsit olyan mintha megszokná egy idő után, és attól is büdös leszek, ami addig jó volt, így váltogatok 2-3at. kb. csak fehéret meg feketét tudok hordani..:( Múltkor megpróbáltam férfit, mert azt találtam cask itthon, és az jó volt rendesen fürdésig, csajoknak miért nem gyártanak olyat.?? :D 19l
Csak úgy kend magadra ezeket a szarokat, hogy mellrákot okozhatnak. Eltömítik a pórusokat, nem jön ki az izzadtság, az izzadtságban pedig méreganyagok lehetnek. Ráadásul elég sok bennük a vegyszer, alumínim- és kőolajszármazék.
Ha extrém módon izzadsz, akkor fordulj orvoshoz, mert elképzelhető, hogy betegség okozza.
Ha meg nem vagy beteg, akkor viseld el a normális folyamatokat, mert ha mellrákod lesz, visszasírod még azt az időt, amikor csak izzadtál.
Max. natúrkozmetikumot használj. Nem olyan hatásosak, mint a hiper-szuper izzadásgátlók, de legalább biztonságosak, és nem halsz meg tőlük.
(Természetesen nem 5 perc alatt okoznak problémát, hanem több év/évtized alatt.)
most natural effect(vagy vmi ilyesmi)
de amúgy minden félét mert nekem nagyon beválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!