Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy fogadjam el, ha kirekeszt...

Hogy fogadjam el, ha kirekesztve érzem magam, látássérülésem miatt?

Figyelt kérdés
Orvosilag vak vagyok, de minimálisan látok, ez egy, két métert jelent, nagyobb tárgyaknál Közlekedni, bevásárolni, ügyet intézni, egyedül szinte nem tudok. A szokott környezetben elvagyok. Viszont emiatt teljesen kirekesztve érzem magam. Sokszor visszaüt, és sokszor a rokonoknál is érzem ezt. Még mindig kisgyereknek kezelnek. Ezért nem tudom, hogy hogyan tovább egyáltalán? Mozgáshiányom miatt teltebb is vagyok, és ez is probléma. Mit tegyek ez ellen, vagy hogyan küzdjek, elfogadásért? Ezért magammal sem vagyok tisztában.

2012. szept. 10. 13:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha van valakinek még ötlete írjon! Megpróbálom valamennyi ötletet, de hogy mennyi sikerrel, az kérdéses!
2012. szept. 11. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!