Kapok tesifelmentést magas vérnyomásra?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek háziorvoshoz, és szerintem még pénteken elmegyek a kardiológushoz is.
Azt hallottam, hogy a kivizsgálásig, meg amíg nem kapok gyógyszert rá, addig adnak tesifelmentést. Ez igaz? 145-160 körüli a vérnyomásom szisztolés értéke.
2012. szept. 9. 20:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem kapsz rá. Esetleg a tanár jóindulatán múlik majd, hogy mennyit kell tesizned. Végig minden feladatot, vagy egyes gyakorlatokból te kimaradsz(könnyített tesi)
2/3 A kérdező kommentje:
Á, ez nálunk nem megy. Csak orvosi igazolással lehet könnyített tesit kapni. Ha nincs, akkor kötelező mindent csinálni.
Egyik ismerősöm mondta, hogy ő kapott erre anno 1 hónapos felmentést.
2012. szept. 9. 20:34
3/3 anonim válasza:
Én asztmás vagyok, papírom van arról, hogy nem futhatok hosszútávon, mert könnyen befulladok. Ennek ellenére állandóan futok, 10mpre kiállhatok néha, de azért is le vagyok b.szva... Másik tanárnál valakinek fáj a feje, már kiállhat.
Szóval tényleg tanáron múlik, orvostól ezért szerintem nem kapsz igazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!