Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha lefogyok elmúlhat?

Ha lefogyok elmúlhat?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok fél évig szedtem fogamzásgátló tablettát, és sajnos eléggé meghíztam tőle(TIZENÖT KILÓT!!!!), ugye mindezt pár hónap leforgása alatt. Azóta pánikbetegséggel kűzdök, félek hogy meghalok, szívdobogásérzés, nyelési nehézség. Szerintetek lehet attól, hogy ugye így jobban megvan terhelve a szívem, és ha lefogyok akkor elmúlhat?

Értelmes válaszokat szeretnék.

2012. szept. 6. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet. Én pajzsmirigy alul működésben "szenvedek" de mire kiderítették 58-ról 85-re híztam. Szívritmus zavaraim voltak, megterhelő volt pár lépcsőfokon felmenni, néha arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, nekem is halálfélelmem volt minden egyes nagy szívdobbanásnál, meg kézzsibbadásnál. Miután lementek a plusz kilók és 55 lettem semmi nem maradt meg.
2012. szept. 6. 18:06
 2/2 A kérdező kommentje:
beszélhetnénk privátba? nagyon sokat segítenél ... :(
2012. szept. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!