Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha komoly bajod van, miért...

Ha komoly bajod van, miért itt kérdezgetel? Miből gondolod, hogy itt megfelelő szakember fog tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Teljesen kiakadok olyan kérdésektől, amit az orvosnak kellene feltenni. No meg a fiataloknak elsősorban a szülővel kellene megbeszélnie, hogy milyen gondja van.

Az a szülő akinek már bevérzik a végbele, mert szorulásos a gyereke itt kérdezi, hogy mikor vigye a gyereket orvoshoz. Tényleg nem gondolkodik itt senki? csak valaki hátha ad valami tanácsot?

2012. szept. 5. 06:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Talán meg nem voltatok olyan helyzetben mint mi mert képzeld orvosnál is voltam,neten orvosnak is irtam tobbnek is és utoljára irtam itt és végül itt kaptam segitseget ami tényleg segitett is,mert neten ha irsz orvosnak akkor az küld orvoshoz mert neten nem tud gyogyitani. Egyet értek abban,hogy van aki tényleg olyan kérdést tesz fel amivel nem itt kéne kérdezgetni hanem orvoshoz kell menni,de személyes tapasztalatom,hogy orvoshoz hiába mentem semmit de semmit nem segitettek. Nem gyogyultam meg de itt kaptam legalább olyan tanácsot amivel segitettem tünetemen ami igen fájdalmas volt...
2012. szept. 6. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és annyit olvastam már,hogy azok alapján tuti rákos vagyok,de az orvosoknak nekem kell mondanom,hogy hová küldjenek mit kéne kivizsgálni aztán csak tippelnek,hogy mi lehet...Neten az összes orvos elküldött részletes kivizsgálasra amit itt egy év mulva se fejeznének be,ugy hogy hajnalba kelhetek, hogy elfogadjanak meg fél évre kapok időpontot szakorvosokhoz,az idegeim rámennek. Könnyű itt osztani az észt, de mikor senki nem tud rájönni mi bajod akkor magad próbálsz rájönni és mások tapasztalatai sokat segitenek.
2012. szept. 6. 12:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Nincs két egyforma betegség. Sosem a betegséget kell gyógyítani, hanem az okot ami kiváltotta kell megkeresni. Én a homeopátia híve vagyok. Alkati szert csak megfelelően képzett orvos tud adni, műszeres vizsgálat alapján, hol vannak az energia blokkok. Ha nem hiszed legyen ez a te dolgod. De itt nem tud senki megfelelő tanácsot adni, hiszen minden szervezet másként reagál gyógyszerre, gyógymódra. Mindenkinek magának kell tudni, hogy tulajdon képen mitől borult az egészségi állapota.

Dr. Kecskés Gabriella módszereit nézd meg

2012. szept. 8. 07:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Van, hogy az ember még azt sem tudja, hogy hová forduljon a kérdésével. Nyilván nem orvosi problémára gondolok, mert az nekem is egyértelmű.
2012. szept. 22. 03:08
 15/15 anonim válasza:
Nagyrészt egyetértek a kérdezővel. Nyílván vannak azok az egetrengetően ostoba kérdések mint pl.amit az egyik előttem válaszoló említett: "a kisbaba 3 napja lázas és az anyuka azt kérdezi, hogy elmenjen-e az ügyeletre" meg egyéb ilyen gyöngyszemek. Azonban valaki pont azért ír ide, mert személyes tapasztalotaknak örelne. Nyílván itt van az az opció sajnos hogy kaphat felettébb rossz tanácsot. Én azt normálisnak tartom, ha valaki elment az egészségügyi problémájával orvoshoz, mégis felteszi a kérdést, mert kíváncsi kinek hogy, s mint volt ez.
2018. okt. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!