Miért nem tudok aludni, pedig hulla fáradt vagyok?
Figyelt kérdés
Szerda este volt egy olyanom,hogy hulla fáradt voltam,de nem tudtam elaludni.Másnap reggel fél hatkor kellett kelnem,mert könyvosztás vol,és háromnegyed kettő volt mire elaludtam,másnap hulla voltam,és hajnali egynél hamarabb megint nem bírtam elaludni.Ez két hete megy így.Mindig úgy alszom,hogy szól a zene a párnám alatt,mert ag megnyugtat,de már ez sem segít,ma ötkor kell kelnem és nem tudok aludni.Mit csináljak?Így nem mehet tovább..nem tudom kipihenni magam :( Segítsetek:(2012. szept. 3. 00:09
1/2 anonim válasza:
mivel átállt a szervezeted a késői elalvásra. amikor elkezdődött 2 hete, gondolom fenn voltál sokáig, mondjuk 2-3 éjszaka.
2/2 anonim válasza:
Telihold van.
Vegyél holnap 1 mg-os melatonint gyógyszertárban, és vedd be az alvás előtt 15-20 perccel. Keléskor meg igyál koffeint.
Add le ateendőid egy részét, és időben járj haza, korán kezdd a lefekvési szertartásokat (meleg fürdő, vaniliás tej, stb.), amik segítik az átállást, elálmosodást. Pl. ha 10-kor kell elaludj, akkor 6-ra érj haza legkésőbb és kezdd el ezt a leeresztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!