Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szívdübörgés / szívdobogás...

Szívdübörgés / szívdobogás érzés! Kávétól lehet?

Figyelt kérdés
Többször is előfordul nálam ez a kellemetlen érzés és mindig bepánikolok... de már kb. egy két hete nem tapasztaltam. Most megint van :/ Ma a szokásosnál több kávé is lecsúszott. Előfordulhat attól?
2012. aug. 25. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

„Mellékhatásai

Tartós fogyasztás esetén enyhe tolerancia és addikció alakul ki, de ez nem tartós, néhány hetes »elvonókúra« megszünteti. 300 mg fölötti fogyasztás esetén kézremegést, erős szívdobogást, a fejben vértolulást idéz elő. Magasvérnyomás, ritmuszavar, szorongás, pánikroham provokátor, migrént okozhat. A gyomorra gyakorolt káros hatás, gyomorégés, hasnyálmirigyrák rizikófaktor.”

[link]

2012. aug. 25. 19:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor remélem nem visz el a szívroham :/
2012. aug. 25. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Simán.

Régóta arabica kávét iszom, ami finomabb a robustánál, de kevesebb benne a koffein. Most vettem egy Lavazza Suertét, és a szokásos adag után szívdobogást kaptam, levert a víz, majdnem elájultam.

2016. dec. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!