Ez el fog múlni holnapra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy valami kegyetlenül elaludtam a nyakam, most pedig balra abszolút nemtudom elfordítani a fejem, valamint nemtudom egyenesen se tartani, csak lefelé. Reggel kb. 20percbe telt mire ki tudtam kelni az ágyból, mert anynira fáj és az a baj, hogy járni is nehezen tudok, van, hogy egyszercsak begörcsöl és bele kell kapaszkodni valamibe különben leülök a földre. Már bekentem lóbalzsammal, flectorral is de semmi. Viszont holnap dolgozonom kell menni és nehéz fizikai munkát végzek (árupakaolás). Nemtudom, hogy mi lenne a jobb, pihentessem, vagy tornáztassam (próbáltam de iszonyat fáj és nem javít semmit):(2012. aug. 21. 12:08
1/4 anonim válasza:
szerintem a fizikai meló csak súlyosbítani fogja, szóval jelents beteget(persze mérlegeld azt,ha esetleg olyan helyen dolgozol,hogy a betegjelentés miatt kirúgnak,de vedd azt is figyelembe, mi van akkor, ha rásérülsz...? és akkor amúgy se fogsz tudni ott dolgozni,sőt,az egészségi problémád is súlyosbodik...esetleg műteni kell majd, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy múlthéten voltam táppénzen (hasmenés miatt), ha megint jelentek tuti kirúgnak :S de azért köszönöm
2012. aug. 21. 12:31
3/4 anonim válasza:
Nekem tavaly volt ugyanilyen, akkor azt tanácsolták, hogy pihentessem és ne erőltessem meg.
Kb. 1 hét alatt múlt el 100%-an. Az első 2-3 nap szörnyű volt mert egész éjszaka nem tudtam aludni(feküdni is alig-alig) aztán fokozatosan jobb lett.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor pihentetem:) Köszönöm a válaszokat ment zöld kezecske:)
2012. aug. 21. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!