Miért érzem hogy kihagy egy szivverést a szivem, majd nagyot dobban?
"Kérem betegem kardiológiai szakvizsgálatát.
Dg.: Ingerületvezetési zavar? (Ritmuszavar)?"
nekem volt már ilyen.. nem tudom, idegi alapon-e, de én mindenképp meg fogom látogatni az orvost.
Nem lehet, hogy pánikbeteg vagy? Mert nálam fennáll a dolog.. néha éjszaka mozdulni sem merek, furát érzek a mellkasomban, mintha kihagyna a szívem, nehezen kapok levegőt, és nagyon elkezdek izzadni.. neked nem szokott ilyen lenni, csak a kihagyás, illetve a nagy szívdobbanás?
Én is pánikbeteg vagyok/voltam. Javaslom a pszichológust, vannak ingyenesek is, én is ahhoz jártam, többet segített, mint bármelyik gyógyszer.
Ha észlelek testi tünetet, egy ideig várok, hogy biztos csak pánik, ha nem múlik, akkor azért meglátogatok egy orvost, időnként nem árt egy felülvizsgálat, elvégre fizetjük a tb-t.
Már nincsenek kifejezett pánik rohamaim, de ezt a szívveréses dolgot én is szoktam érezni. El megyek majd szívultrahangra, az többet kimutat, mint az ekg. Ha meg nincs semmi, legalább megnyugszok. te is arra kérj időpontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!