Furcsa fájdalmat érzek az ujjaimban számítógépes billentyűzeten gépeléskor. Miért és mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Szoftverfejlesztő vagyok, és napi 8 órában használom a gépet, egy jelentős részben szoftver írásra, ami sok gépeléssel jár. Egy ideje azt vettem észre, hogy az ujjaim érzékenyek lettek arra, hogyha gépelek, és ilyen enyhe izomláz szerű érzést érzek bennük, ami rendkívül frusztráló, különösen, hogy már bármikor érzem, amikor gépelek, még akkor is, ha egy hete nem ültem már gép előtt. Van valakinek ötlete, hogy ez miért lehet és mit lehet vele csinálni?2012. aug. 19. 22:26
1/3 anonim válasza:
hasonló tüneteim vannak csak nekem egész nap csavarhúzó van a kezembe..fastum géllel szoktam bekenni ,pár óráig használ :)
2/3 anonim válasza:
Én mérnökként dolgozok, sokat dolgozok különböző rajzoló- és tervezőprogramokkal. Az én esetemben az egér a munkaeszközöm a billentyűzet helyett. Tavaly nyáron én is hasonlót tapasztaltam a jobb kezemmel. Aztán rájöttem, hogy mi a gond. Bent az irodában az egyik klíma közvetlenül a jobb kezemre fújja a hideg levegőt. Amikor kicsit állítottam a klímán, elmúltak a tüneteim is.
3/3 anonim válasza:
Nem akarom falra festeni az ördögöt, de esetleg ínhüvelygyulladás? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!