Miért érzem ilyen savasnak a gyomromat?
Figyelt kérdés
Minden rendesen ment, minden este éjjeli 1 körül lefeküdtem aludni, és általában dél körül keltem. Ez mindig így volt, azonban egyik este nem tudtam aludni, és végül 1 másodpercet sem aludtam egész éjjel, igaz, nem is éreztem magam fáradtnak vagy álmosnak. De ma (másnap) nyilván kijött rajtam külsőleg is hogy borzasztó fáradt vagyok. Gép előtt dolgoztam, mikor egy letöltésre vártam, belealudtam, aludtam pár órát, majd felkeltem. Hirtelen azt sem tudtam: milyen napszak van, mennyi az idő, mióta alszom, egyszerűen teljesen kiesett minden ami előtte volt. Mikor ebből felkeltem, akkor vörösen véreres volt a szemem és a gyomrom tartalmát ilyen savasnak éreztem (nem tudok rá jobb szót). Nincs étvágyam, és olyan savas érzésem van tőle. Ez mitől van pontosan (mi az oka ennek) és hogy tudom ezt orvosolni?2012. aug. 17. 22:14
1/5 Tilla77 válasza:
Fogyassz lehető legtöbb buborék mentes, lehetőleg magas ph értékű vizet( minimum 7,2 ph legyen)semmi ragacsos löttyöt!!!!! Víz víz víz!!!
2/5 A kérdező kommentje:
de tényleg savas vagy csak azt érzem?
2012. aug. 17. 22:29
3/5 anonim válasza:
Ha nem lenne savas,nem éreznéd. A kialvatlanság amúgy magával vonzza a rossz közérzetet. Én a háztartási kekszet javasolom, ha a gyomrod konkrétan ég,tejet is érdemes fogyasztani.
4/5 A kérdező kommentje:
Ittam egy bögre tejet, azóta nagyon csillapodtak a savas érzeteim (még mindig van de csak kicsit érzem) illetve a közérzetem teljesen redbejött :) Köszönöm második, meggyógyítottál!
2012. aug. 17. 23:36
5/5 anonim válasza:
Igazán nincs mit! :) De ha ez többször előfordulna, akkor jobb lenne, ha elmennél a házidokidhoz, nehogy a sav kikezdje a gyomrodat, és gyomorfekélyed legyen. Persze nem kell megijedni, ha csak ritkán jelentkezik, akkor ez természetes, az emberek 95%-nak szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!