Égeti a bab a gyomromat étkezés után. Nincs valami praktika főzésnél, amivel ezt a kellemetlenséget elkerülhetem?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 17:26
1/2 anonim válasza:
Hát azt nem írod, h milyen babtól ég a gyomrod. Bármilyen leves, főzelék, vagy csak mondjuk egy paradicsomos félétől. Én csak arra tudok módot, h az utóhatásait csökkentsük úgy, h az első főzőlevét le kell önteni róla, és újat tenni alá. Esetleg, ha behabarod a belőle készült ételt, úgy is lehet kicsit finomítani rajta.
2/2 amigdala42 válasza:
Én mindig teszek szódabikarbonát a bablevesbe , de az első lé leöntése is segithet a problémán ,De ha nem eszel babot az a legjobb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!