Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS EZ mitől van?

SOS EZ mitől van?

Figyelt kérdés
Fesztiválról jöttem haza, elég hangos volt a zene...aludni nem birok a szivem gyorsabban ver, szivdobogásérzetem van....legutobb is ugyanez volt mikor buliból jöttem, alkoholt nem ittam...miért van ez? nem vagyok hozzá szokva ehhez...

#alvás #szívdobogás #heves szivverés
2012. aug. 17. 01:06
 1/3 eperke77 válasza:
Amikor sokáig vagy olyan helyen ahol nagyon hangos a zene akkor ez szokásos amugy meg ha nem múlik el akkor tegyél vzesborogatást a fejedre és a mellkasodra
2012. aug. 17. 01:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszike! De ezt képes okozni a hangos zene? egyébként 4-5 óráig voltam ott...de megfigyeltem mindig ez van ha ilyen helyre megyek...
2012. aug. 17. 01:17
 3/3 anonim ***** válasza:
ilyet én is tapasztalatam, de én ahogy meghallom hogy dübörög a zene, azonnal megyek onnan...
2012. aug. 17. 06:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!