Más is érzi úgy, hogy egy nagyon rossz időszakot él meg?
Figyelt kérdés
Tragédia nem történt (szerencsére), de május óta, mintha minden össze fogott volna ellenünk. Családi problémák, minden ami létezik elromlik, persze 0félretett pénzből még több gond a javíttatás. Egy rokon régóta tartó nehéz gyógyulása. Már egy kész agyrém ez a nyár. És mintha soha nem akarna vége lenni.
Van más is, akit a balszerencse most ért utol?
2012. aug. 16. 20:55
2/5 anonim válasza:
Igen, ez egy nem jó nyár! Nálunk is sok minden összejött!
4/5 anonim válasza:
Ez a nyár nekünk is nagyon összejött! :S Nem tudom mi van, de már elég volt a gondból!
5/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mi lehet a levegőben, de sejtettem. :( Remélem az ősz beköszöntével visszaáll a jó-rossz.:( De Ezek után valami nagyon jónak kellene már történnie. És persze a gondok miatt, már a család idegei is pattanásig feszülnek.:(
2012. aug. 16. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!