Ez utalhat valamilyen személyiségzavarra? Lent
Például valaki beszól nekem, vagy csak olyat mond hogy megalázót, azt egyszerűen megutálom, gyűlölöm és elhordom mindennek. Viszont ha ugyan az a személy megdícsér vagy nagyon kedves, akkor rögtön csak pozitív tulajdonságai vannak, nagyon szeretem és mindenkivel akivel beszélek szinte dicsőítem azta személyt.
Vagy pl ha a barátommal összeveszek azt képes vagyok utálni, csak a negatív tulajdonságait látom, elhodom mindennek, viszont ha kibékülünk újra imádom.. Eléggé sz@r hogy így érzek eddig nem is tudtam csak mostanság kezdem észrevenni.
vagy mindenkivel így van ez??
Egyik ember sem szereti a bántó kritikát, viszont a dicséretnek mindenki örül.
Viszont, ha szélsőségesen reagálsz a dicséretre és kritikára, azzal te is megosztó véleményeket ébresztesz másokban.Nem fogják tudni, hányadán állnak veled.
Ne ragadtasd el magad túlzottan sem a kritikáktól, sem a dicséretektől, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!