Mitől vagyok kórosan fáradt és aluszékony?
Figyelt kérdés
Rengeteget alszom majdnem egész nap egész éjjel pár órás ébrenlétek vannak csak.egyszerűen nincs erőm semmihez van hogy teljesen ki van száradva a szám és a torkom mert nemtudok felkelni inni sem,mostmár ahhoz folyamodtam hogy teszek innivalót az ágyam mellé.napközben felületes az alvásom szakaszosan de hallom mi történik viszont nem tudok megmozdulni se kinyitni a szemem sőt álomszerű képzelgéseim vannak pl hogy itt van tesóm és beszél.mindent megpróbáltam már:volt vérvétel cukrom rendben,nem vagyok vérszegény sem,vas és magnézium rendben de javaslatra beszedtem egy dobozzal magnéziumot de nem lett jobb majd supradyn-t szedtem hogy hátha vitamin vagy ásványi anyag hiány se attól sem lett jobb.pajzsmirigyemet vizsgálták a TSH szintem magas azaz alulműködik de a T4 normális és az ultrahang is jò ezért semmilyen gyógyszert nem kaptam :(2012. aug. 15. 15:48
11/11 A kérdező kommentje:
Jobb oldalon van egy kis vesekövem de aztmondták lényegtelen nem kell vele semmit csinálni.
2012. aug. 20. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!