Mitől vagyok kórosan fáradt és aluszékony?
Ha egy ilyen kezelésre elmennél sok mindenre választ kapnál...
Ez a gép okosabb mint az itt válaszolók összessége,beleértve magamat is.Én már voltam ilyen kezelésen igaz fizetős de megéri.
"Ez a gép okosabb mint az itt válaszolók összessége,beleértve magamat is"
Ideznek a wikipedia biorezonancia cikkebol:
"A biorezonancia az alternatív gyógyászatban használt diagnosztikai és terápiás módszer. Elméleti háttere homályos; a hívei szerint az emberi szervezet és az abban lévő kórokozók rezgéseit méri elektromos vagy elektromágneses úton, és abból következtet a betegségekre, esetleg a hasznos rezgések felerősítésével és a károsak kioltásával gyógyítani is próbálja azokat. Az elgondolásnak elfogadott tudományos háttere nincsen, a rá adott magyarázatokban rendszerint a tudományból átvett, de teljesen más értelemben használt kifejezések szerepelnek (mint például a sajátfrekvencia vagy a biofeedback), tudományos vizsgálatok során mind diagnosztikára, mind terápiára hatástalannak bizonyult (a placebohatást leszámítva), ezért sokan az áltudományok közé sorolják. A biorezonanciás készülékeket gyakran nem orvosi, hanem közérzetjavító (wellness) eszközként engedélyeztetik, majd gyógyításra alkalmas eszközként reklámozzák"
Elhiszem, hogy a szandek jo volt...
Elozo, az nem az en velemenyem volt, hanem sok mas, temahoz sokkal jobban erto szakembere, a wikipedia cikkben megtalalalold a hivatkozasokat ezek publikacioira.
Ettol fuggetlenul orulok, hogy helyrejottel, es mindenki abban hisz, amiben akar.
A szerint aki aluszékony, annak valami veseproblémája lehet! Nem tudom, igaz-e, de vizsgáltasd ki szerintem!
(Úgy jött fel a téma, hogy mostanában nagyon sokszor felfáztam, és megkérdezte, hogy aluszékony vagyok-e, mert az vesebetegségre is utalhat.)
A párom szerint*
bocsánat, elírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!