Most akkor jól alszom vagy sem?
Figyelt kérdés
Szinte minden éjjel álmodom (azt, hogy üldöznek/megsebesülök) és mindig emlékszem szinte teljesen pontosan rá.
Ez azt jelenti, hogy rossz alvó vagyok? Beteg vagyok évek óta, ha ez számít valamit.
2012. aug. 14. 09:49
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, így csak a saját tapasztalataimat tudom leírni. Mivel még iskolába járok és most nyári szünet van, így most addig tudok aludni ameddig jólesik. Tehát kipihenem magam rendesen. Már 2 hónapja folyamatosan álmodok és pontosan emlékszem is rá. Amikor iskolába járok, tehát nem tudom magam kipihenni akkor nem szoktam álmodni vagy nem emlékszem rá.
Az, hogy mit álmodsz, az nem különösebben érdekes. Az álmok állítólag az aznapi történéseket dolgozzák fel. Mivel beteg vagy ezért lehet a megsebesülés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz
2012. aug. 14. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!