Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tegyem le a gyógyszert?

Hogy tegyem le a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Sziasztok tavaly októberben pánikbetegséget állapítottak meg nálam amire azóta is gyógyszert szedek. Szerencsére az állapotom nagyon sokat javult már régóta nincsenek pánikrohamaim és már lassan szeretném abbahagyni a gyógyszer szedését. A pszichiáter írta fel nekem a Sertralin Zentiva nevű gyógyszert. Amikor ott voltam nála azt mondta,hogy fél évig vagy 1 évig szednem kell és nem hagyhatom abba. Már több mint fél éve elmúlt,hogy szedem és visszamentem az orvoshoz ott azt mondták,hogy ha fél év letelt akkor felezzem meg a gyógyszert és 3 hónapig szedjem ha elmúlnak a tüneteim akkor letehetem a gyógyszert ha nem akkor meg folytatnom kell tovább. Szerintetek mit kéne tennem? Igazából nagyon félek ha netán abbahagyom akkor kiújulnak a tüneteim amit nem akarok. Nagyon sokat szenvedtem evvel a betegséggel azt hittem meghalok de ez a gyógyszer nagyon sokat segített rajtam szerencsére. Valaki tudna nekem tanácsot adni,hogy mégis mi lenne a legjobb megoldás? Kérem aki tud az segítsen köszönöm.
2012. aug. 13. 17:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha attól félsz, hogy leteszed és kiújul, akkor ki is fog, ne gondolj erre, hanem arra, hogy meggyógyultál és a betegséged nem jön vissza.
2012. aug. 13. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!