Nem értem valaki segítsen! Miért nem tudok ebszélni az emberekkel?
Figyelt kérdés
Mert tudok beszélni csak a téma a gáz.. Eddig nem is vettem sézre csak szép fokozatosan hogy azért nem válaszolnak nekem az emberek egy idő után mert mindig magamról ebszélek, mindig felnagyítom magam és szinte a másikat csak arra ahsználom hogy meghalgassa a problémáimat, tehát kihasználom őket. Ez mitől lehet? Hogyan tudok úgy beszélni hogy türelmesen végighalgassam én is az embereket és ne csak magamról avyg ne csak én ebszéljek folyamatosan!!2012. aug. 9. 23:39
1/8 anonim válasza:
próbálj meg jobban odafigyelni arra, h miről bezélsz
3/8 A kérdező kommentje:
pont h. pasi vagyok.. úgy tűnik elég sz@r emberismerő avgy ;)
2012. aug. 10. 00:21
4/8 anonim válasza:
amit leírtál nem sok embernek jutna eszeébe hogy "pasi" lennél, esetleg kicsit meleg? nem sértésből írtam
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy kíváncsi senki másra, azért nem tudsz figyelni az emberekre, mert túl sok problémád lehet, ami nyomaszt, és azért nem érdekel a többi ember mondandója. Szerintem nem baj, ha kibeszéled magadból a gondokat, sőt...Viszont vannak azért formaságok a társalgásban, amiket illik betartani, miután kibeszélted magad, koncentrálj a másikra is, akkor is ha nem érdekel amiről beszél. Vagy próbáld meg a problémáidat "otthon hagyni", ha társaságba mész, tudom, hogy nehéz...
6/8 A kérdező kommentje:
61%-os !!!
Ha minden áron be akarsz szólogatni akkor írd már le a nevedet is legyen benned gerinc..
Kíváncsi lennék hogy face to face is ekkora szád lenne vagy csak a neten vagy ekkora szájkaratebajnok??
2012. aug. 10. 08:25
7/8 A kérdező kommentje:
A két értelmes válaszolónak köszönöm szépena tanácsokat!
61%-os téged pedig lepontoztalak hogy örüljél
2012. aug. 10. 08:27
8/8 anonim válasza:
exbarátom is ilyen volt, nekem ebből lett elegem
szerettem volna kicsit magamról beszélni neki, nem sokat, tényleg, am se vagyok túl bőbeszédű, inkább jó hallgatóság
de azért jól esett volna neki elmondni néha hogy ha rosszul éreztem magam valami miatt ilyenek
elég sokáig tűrtem, ő nem vette észre magát sose
az h te észrevetted, már egy jó jel, tudatosak legyenek a párbeszédeid másokkal, kérdezz sokat! legyen sok kérdőmondatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!