Szerintetek ez sok 12 évesen?
Figyelt kérdés
160 cm és 56 kiló vagyok.Szerintetek ez sok?Szeretnék fogyni,de nem koplalással hanem sportolnék és az étkezésre is figyelnék.Szerintetek kéne? 12/L2012. aug. 8. 19:53
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem olyan sok. A hozzáállás viszont helyes (szerintem). Ne koplalj, kis sport, amit szeretsz nem fog ártani. Koplalás helyett pedig csökkentsd a cukor, csoki, üditők fogyasztását és valószinü hogy már ennyi elég lesz. Ne egyél 18h után (ha éhes vagy, max zöldséget, gyümölcsöt amit szeretsz).
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. Nyugodtan ehetsz amit megkívánsz, de mozogj is sokat!
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem sok, bár van rajtad egy két kiló súlyfelesleg, de a hozzáállásod nagyon jó! Menj el esténként futni, és nagyon figyelj arra, hogy ha lemegy rólad ez a pár kiló akkor utána ne kezdj el megint összeenni mindent mert akkor visszajön! Sok sikert! :)
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem sok.De ha netán azért mégis leszeretnél adni egy pár kilót akkor menj el futni.:)
13/L
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :))
2012. aug. 9. 12:53
6/13 anonim válasza:
hát én 165 cm körül vagyok,és 39 kiló.sztem nem sok.
12/l
7/13 A kérdező kommentje:
39?
2012. aug. 9. 23:40
10/13 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok. 165 cm és 50-52 kg. Szerintem egy kicsit kéne fogynod, olyan 3-4 kilót. De ezt pl. futással vagy úszással le tudod adni ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!