Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítenél, ha egy nagy szabadt...

Segítenél, ha egy nagy szabadtéri rendezvényen (pl. Sziget) azt látnád, hogy egy láthatóan rosszul lévő, elgyengült lányt támogat a kijárat felé a barátja?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok, hétfő éjjel voltam szenvedő alanya egy ilyen helyzetnek, a Sziget kijáratánál lettem rosszul. Elég sokan jöttek-mentek körülöttünk, egy párocska volt csak, akik odajöttek, hogy látják baj van, szívesen segítenek, ha tudnak. A srác és a barátom ketten támogattak, majd később ketten vittek ki ölben a tömegből.

Voltál már ilyen helyzetben, akár segítőként, akár szenvedő félként?

2012. aug. 8. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze,de én falusi vagyok.Szerintem vidéken sokkal jobban figyelnek egymásra az emberek,mint a nagy városokba.Azért nem segítenek mert:

1.Félnek,hogy tolvaj vagy és csak megjátszod,hogy el tudj lopni ezt-azt.

2.Azt hiszik részeg vagy,és leszarnak.

3.Majd segít más.

4.Biztos nem egyedül jöttél.Majd segítenek a barátok!

5.Bunkók és nem foglalkoznak mással.

Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben,de tömeg iszonyom van.Biztos ez történne ha tömegbe mennék.Már a vonaton is szédelgek ha sokan vannak!Így inkább kocsival járok!

2012. aug. 8. 12:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát, igen. Egy fesztivál kijárata előtt, éjszaka... Ez tipikusan olyan helyzet volt, amikor szerintem legtöbben kapásból azt hitték, hogy vagy részeg vagyok, vagy totálisan be vagyok lőve. Az csak alig néhány ember fejében fordul meg ilyenkor, hogy x óra álldogálástól, melegtől, tömegtől rosszul lehet az ember lánya.
2012. aug. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!