Segítenél, ha egy nagy szabadtéri rendezvényen (pl. Sziget) azt látnád, hogy egy láthatóan rosszul lévő, elgyengült lányt támogat a kijárat felé a barátja?
27 éves lány vagyok, hétfő éjjel voltam szenvedő alanya egy ilyen helyzetnek, a Sziget kijáratánál lettem rosszul. Elég sokan jöttek-mentek körülöttünk, egy párocska volt csak, akik odajöttek, hogy látják baj van, szívesen segítenek, ha tudnak. A srác és a barátom ketten támogattak, majd később ketten vittek ki ölben a tömegből.
Voltál már ilyen helyzetben, akár segítőként, akár szenvedő félként?
Persze,de én falusi vagyok.Szerintem vidéken sokkal jobban figyelnek egymásra az emberek,mint a nagy városokba.Azért nem segítenek mert:
1.Félnek,hogy tolvaj vagy és csak megjátszod,hogy el tudj lopni ezt-azt.
2.Azt hiszik részeg vagy,és leszarnak.
3.Majd segít más.
4.Biztos nem egyedül jöttél.Majd segítenek a barátok!
5.Bunkók és nem foglalkoznak mással.
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben,de tömeg iszonyom van.Biztos ez történne ha tömegbe mennék.Már a vonaton is szédelgek ha sokan vannak!Így inkább kocsival járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!